Seminartilmelding og opfølgning på materiale

Få nok tilmeldinger til dit seminar

2J hjælper dig til at opnå gode resultater ved at finde frem til den rette målgruppe og de rette personer til dine seminarer, kurser og workshops – og ikke mindst at indhente tilmeldinger til dit arrangement. Vi gør det ud fra de samme principper som i mødebooking og andet opsøgende telemarketingsarbejde med stor respekt for modtageren. Du er således sikker på, at din invitation til det pågældende seminar leveres med troværdighed og faglighed, hvormed du øger sandsynligheden for at få det rette antal deltagere.

Mange virksomheder sender information om deres produkter eller ydelser ud til virksomheder, de mener kunne have interesse. Ofte følger de ikke op på det, de har sendt ud, og kun i de sjældne tilfælde, hvor kunden selv vender tilbage, har de fået noget ud af den interesse, de har skabt ved at sende materiale ud.

Opnå Return On Investment ved at følge op på det, du sender ud

2J følger op på det materiale, du sender ud ved at henvende os direkte til de personer, du har sendt materiale eller invitation ud til. Ved den direkte henvendelse gør du det let for dine kunder at få adgang til det, du har sendt materiale ud om – hvad enten det drejer sig om muligheden for at få et møde med dig om dine produkter eller ydelser, tilmelding til seminar, nyhedsbrev eller andet.

Ved at følge op på det materiale, du sender ud, opnår du i langt højere grad Return On Investment i forhold til det budget, du allerede har lagt på udvikling og udsendelse af materiale.

Trianglen 2 | 2100 København | ​​​​35 43 73 76 | info@2jmc.dk | CVR:26137764