Mødebooking

Erfaren partner

Mødebooking er en af 2Js spidskompetencer. Vi har dygtiggjort os indenfor mødebooking siden 1993. I får derfor en partner, der har mange års erfaring med mødebooking for en lang række større og mindre virksomheder, der har behov for møder med forskellige formål – så som ny forretning, mersalg og opfølgende møder. Vi arbejder analytisk, målrettet og etisk. Vores arbejde er salgsforberedende i overensstemmelse med god forretningsskik.

Kvalitet frem for kvantitet

Hos 2J sætter vi stor ære i at differentiere os fra vores konkurrenter ved at have fokus på kvalitet fra begyndelsen. Vores motto er, at vi hellere vil booke et godt møde end fire dårlige møder. Det efterlever vi ved at ansætte kvalificerede medarbejdere, som vi giver fast løn. Desuden fastlægger vi i samråd med jer en række screeningskriterier ud fra det, I definerer som et godt møde. Således undgår I møder, I ikke er interesserede i. I får i stedet mulighed for at tage en konkret dialog om jeres produkter eller ydelser i forhold til kundens behov.

De rigtige screeningskriterier

Da I er med til at bestemme screeningskriterierne for et møde, kan vi tilrettelægge dem, så de er i overensstemmelse med jeres virksomhedsstruktur og salgspipeline. Nogle af vores kunder ønsker fokus på aktualitet – for eksempel at en potentiel kunde skal tilkendegive interesse for køb indenfor 6 måneder – mens andre ønsker at tage udgangspunkt i andre specifikke forhold hos en potentiel kunde for at kunne tage en dialog.

Vores målestok er dermed ikke kun antallet af møder, men den succes møderne giver jer!

Trianglen 2 | 2100 København | ​​​​35 43 73 76 | info@2jmc.dk | CVR:26137764